Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

1. Asiakasrekisterin pitäjä

Nordic Junior Oy
Hatanpään Valtatie 34
33100 Tampere

Y-tunnus: 2132966-5

2. Asiakasrekisteriä hoitava henkilö

Tommi Varuhin

3. Asiakasrekisterin nimi

Tohvelisankari.fi verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Asiakasrekisterin käyttötarkoitus

Tohvelisankari.fi verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tilaustenkäsittelyyn, markkinointiin ja asiakassuhteenhoitoon liittyvissä tehtävissä.

5. Asiakasrekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:
-Henkilön nimi
-Postiosoite
-Sähköpostiosoite
-Puhelinnumero
-Tiedot tilauksista
-IP-osoite
-Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään sähköisissä palveluissa, rekisterinpitäjän erilaisten markkinointitoimenpiteiden yhteydessä tai asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä.

7. Tietojen luovutus ja siirtäminen

Rekisterinpitäjä ei myy tai luovuta henkilötietoja tai tilaukseen liittyviä tietoja markkinointikäyttöön muille yrityksille. Tietoja voidaan luovuttaa ainoastaan viranomaisille, laskutus- ja perintäyhtiöille tai rekisterinpitäjän markkinointia hoitavalle yhteistyökumppanille. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole rekisterinpitäjän tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteritiedot on tallennettu salasanalla suojattuun tietokantaan. Ainoastaan rekisterinpitäjällä ja sen toimeksiannosta toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy henkilötietoihin.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, korjata tai poistaa häntä koskevat tiedot rekisteristä ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Evästeiden käyttö verkkosivustolla

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä. Evästeitä käytetään sivuston toiminnoissa ja verkkosivuston liikenteen mittaamiseen. Lisäksi evästeitä voidaan käyttää yrityksemme mainonnan mittaamiseen ja kohdentamiseen. Kävijä voi halutessaan poistaa tallennetut evästeet selaimestaan tai estää niiden käytön, mutta se saattaa heikentää verkkopalvelun toiminnallisuutta.