Matkalaukut - Tohvelisankari.fi
Matkalaukut
Matkalaukut
 • Apina Matkalaukku
  Tummanruskea matkalaukku suurella apinan kuvalla! Matkalaukussa on kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä.
  Huippuhieno, tummanruskea matkalaukku suurella apinan kuvalla!
 • Pöllö Matkalaukku
  Viisas kuin pöllö! Suloinen matkalaukku suurella pöllön kuvalla. Matkalaukussa on kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä.
  Huippuhieno sininen matkalaukku pöllön kuvalla!
 • Leppäkerttu Matkalaukku
  Ihana vaaleanpunainen leppäkerttumatkalaukku. Leppäkertulla on hymyilevä suu ja paljon suloisia pilkkuja! Matkalaukussa on kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä.
  Ihana vaaleanpunainen leppäkerttumatkalaukku.
 • Mehiläinen Matkalaukku
  Viehättävä, kirkkaankeltainen matkalaukku iloisella mehiläisen kuvalla! Matkalaukussa on kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä.
  Viehättävä, kirkkaankeltainen matkalaukku mehiläisen kuvalla!
 • Yksisarvinen Matkalaukku
  Suloinen, pastellinvärinen matkalaukku pienelle yksisarvisen ystävälle! Matkalaukussa on kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä.
  Suloinen, pastellinvärinen matkalaukku pienelle yksisarvisen ystävälle!
 • Kirahvi Matkalaukku
  Suloinen, matkalaukku iloisella kirahvin kuvalla! Matkalaukussa on kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä.
  Suloinen, matkalaukku iloisella kirahvin kuvalla!
 • Perhonen Matkalaukku
  Suloinen matkalaukku iloisella perhoisen kuvalla! Matkalaukussa on kätevä teleskooppikahva ja laukun pyörät takaavat, että lapsen on kevyt kuljettaa laukkua esimerkiksi lentokentällä.
  Ihana ja suloinen eläinaiheinen matkalaukku teleskooppikahvalla ja pyörillä.